Hør musik eksempler fra Ny  Cd “Egon Olsens vej :


Fangekoret fra Vridsløselille Statsfængsel har eksisteret i 15 år, og i al den tid har de indsatte sunget hver eneste søndag i fængselskirken.

I 2004 kastede de sig ud i at lave en CD med forskellige danske kunstnere. Projektet fik megen medie-omtale og derefter blev der efterspørgsel efter Fangekoret også på den anden side af tremmerne. læs mere

 

Flere af de løsladte fangekorssangere holder foredrag om deres mange år bag tremmer og de problematikker man slås med, når man vender tilbage til samfundet.

Foredragsholderne stiller op i alle sammenhæng.

Kontakt: louiseadrian@me.com

Foredrag om fængselslivet

Læs artikel om  Martin fra Fangekoret her http://www.kristeligt-dagblad.dk/historier/voldsdom

Turne på Færøerne -

Fangekoret har med stor succes spillet for fulde huse på Færøerne , den seneste uge.

Se flere billeder fra turen  ved at klikke her https://www.dropbox.com/sh/y6yux0s9ln6hqmq/AADPUfJ8KcTjVLfC0nG6YHNEa?dl=0

Hele koret efter release fest i Apostel kirken på Vesterbro.


CD’en hedder ”Egon Olsens vej”, og der er blevet arbejdet på den i de sidste 3 år, hvor koret løbende har skrevet og indspillet de 16 nye numre.

Fangekoret nye cd Egon Olsens vej udkom torsdag d 3 dec.

CD bliver en afsked med Vridsløselille, som i 20 år har dannet rammen omkring Fangekoret. Fangekoret fortsætter under nye rammer i det nye fængsel på Falster.

Egon Olsens vej findes på de fleste online tjenester som itunes, spotify og kan købes som cd

“Fængslet lukker men Fangekoret lever videre “

"Fangekoret stopper ikke selvom Vridsløse lukker. Så længe der er indsatte på Vridsløse, synger de videre, og når de sidste er væk, får de “bortsendte” indsatte udgange fra de fængsler, hvor de placeres indtil de samles - nye, som gamle - på Falster, hvor jeg regner med at flytte med".

Den udmelding kommer fra Fangekorets Louise Adrian, efter at hun og koret offentliggjorde det seneste album fra fangekoret.

Læs  hele artikel her

Fangekoret fra Vridsløselille Statsfængsel har lavet en musikvideo som en sidste salut til det gamle fængsel. Lukas, som har tilbragt 22 år bag tremmer har skrevet sangen:  “Mure og hegn”. DR bragte en udsendelse om ham  tirsdag d. 19/4 kl.22. Musikvideoen er nu tilgængelig på youtube . 

SE videoen her

FANGEKORET I SVERIGE


Fangekoret har lige været i Stockholm og sunget for og med indsatte i flere fængsler samt sunget ved musikfestivalen  musikochmedmansklighet:

https://www.kriminalvarden.se